CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Montiel guanya la prova Masters del circuit nacional de pàdel TYC premium

Va fer parella amb Eneko Arija

28/11/2017

El jugador del Club Tennis Tarragona va proclamar-se campió de la prova masters del circuit nacional Bullpadel TYC premium que va disputar-se a la ciutat de Córdoba.

La parella que va retrobar-se el dijous 9 de novembre amb el seu company basc Eneko Arija, va poder aclimatar-se i entrenar a les instal·lacions abans dels partits oficials. La parella que estava entre les favorites va superar la lligueta amb un total de tres victòries, algunes d'elles ajustades i solucionant el partit amb el supertiebreak. La tarda de dissabte van disputar-se les semifinals, on únicament els que van superar aquesta fase de lliga tenien accés i el nostre jugador que va enfrontar-se a la parella formada per M. GONZALEZ BLANCO - J. ROMERA BARCELO i finalment guanyar per 6/0 6/4.

La final de diumenge enfrontava a Montiel i Arija contra G. COLLADO LOSADA - R. PERALTA CORREDOR. El jugador basc i el del Club Tennis Tarragona van sortir forts i no van deixar passar l'oportunitat de tancar el primer set per 6/1 que a diferència del segon 7/5 seria molt més disputat. Amb aquest resultat final de 6/1 7/5, el jugador del club de Cala Romana guanyava un dels campionats més importants a nivell nacional.