CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

MIQUEL PUIGDEVALL CAMPIÓ DEL I TORNEIG 'CARMEN PEREA' ITF WORLD TENNIS MASTERS TOUR

La prova va disputar-se al CT Chamartín de Madrid del 26 al 30 de març

31/03/2023

El Club de Tennis Chamartín de Madrid ha acollit del 26 al 30 de març el I Torneig “Carmen Perea” puntuable per al circuit mundial de veterans ITF World Tennis Masters Tour, amb ple espanyol a totes les proves individuals en joc.

A la competició masculina va participar el nostre soci i jugador Miquel Puigdevall (+60).

Puigdevall va enfrontar-se en el primer partit de la seva competició contra el cap de sèrie (1) J. Hidalgo Caselles al que va superar per 6-2 6-1. Cal destacar que la ronda de semifinals va ser especialment dura, contra Paulo Travassos (4) al que va acabar eliminat per 4-6 6-4 [11-9]. Per últim, va superar a la final a Juan Saro 6-1 6-2, per proclamar-se com a campió d'aquesta primera edició.