CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

MARTINA GENÍS SUBCAMPIONA DE L'ITF J300 MEMORIAL EDUARDO FERRERO

Va iniciar la competició a la fase prèvia i va guanyar el partit de quarts de final de més de 5 hores de durada

27/03/2023

La jugadora Martina Genís signa un molt bon resultat en el millor torneig de tennis sub 18 d'Espanya, finalitzant com a subcampiona del Memorial Eduardo Ferrero, que va disputar-se a la Juan Carlos Ferrero Equelite Sport Academy.

La nostra jugadora, va cedir únicament a la final contra Rebecca Munk per 6-2 6-2. Cal destacar que Genís va iniciar la seva competició a la fase prèvia i va anar superant rondes fins arribar a la final. Menció especial a la fase de quarts que va tenir una durada de més de 5 hores en un enfrontament històric, el partit oficial més llarg que s'ha disputat mai al club organitzador.

Amb aquest bon resultat, Martina obre la setmana a la posició 161 del rànquing i ja pensa en el torneig ITF júnior que serà a França la següent setmana.