CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

L'INFANTIL A, DECIDIT A ARRIBAR LLUNY EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA

L'equip està més que motivat per la competició

06/08/2024

L'equip Infantil A ha demostrat que de moment, no té sostre aquesta temporada. I és que dins del territori català, ha aconseguit 2 de 2 títols: el Campionat de Catalunya per equips i la Lliga Catalana.

Ara, un nou repte es presenta pels nostres jugadors. El Campionat d'Espanya, que s'està disputant aquesta setmana a les instal·lacions del Club Tennis de la Salut.

Ahir van enfrontar-se al Reial Club de Polo de Barcelona 'A' a 1a ronda, i van guanyar amb un contundent 4-0. Avui, a les 10:30h, s'enfronten amb el CT Campeador (Burgos) als vuitens de final.

L'Infantil A busca classificar-se entre els 8 millors del país i disputar els quarts de final. Sabem que son capaços d'aconseguir això i molt més.

Liderats pel nostre entrenador de Tennis, Pedro Gutiérrez, els joves tennistes del Club Tennis Tarragona tenen clar que volen arribar lluny en la competició més important a nivell nacional.

Ells són: Alejandro Marco, Pol Mas, Marc Castellví, Iván Villas i Jinhong Yang. A la foto també surten els jugadors de l'Infantil B, que també van aconseguir el Campionat de Catalunya de Categoria 'B'. Tot una demostració de la gran unió que tenim a la nostra Escola.