CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

L'EQUIP FEMENÍ DE VETERANES PERD A QUARTS DE FINAL DEL CAMPIONAT D'ESPANYA

Van perdre contra un potent Idzero Padel Tennis Club per 1/4

14/11/2021

Aquesta vegada no van guanyar, però van gaudir molt de l'experiència. Per nosaltres seguiu sent les millors equips.

L'equip femení de veteranes de pàdel del Club Tennis Tarragona va fer-se ja fa temps un nom dintre del circuit. Totes elles sòcies de l'entitat, sense cap mena de dubte uns dels equips dels quals ens sentim més orgullosos i no únicament pels títols que aporten gairebé cada temporada. Formen una pinya i així van demostrar-ho a la fase prèvia del campionat d'Espanya que va disputar-se al Club Natació Sant Cugat el cap de setmana del 23 i 24 d'octubre.

A la prèvia van superar al Valldoreix a les semifinals per un ajustat 3/2 i al club amfitrió a la final per 4/1. Amb aquestes victòries van assolir l'única plaça disponible de tota Catalunya per disputar la fase final del campionat d'Espanya de tercera categoria.

L'equip de veteranes va caure a quarts de final del quadre final contra les campiones finals. Enhorabona, Idzero Padel Tennis Club, una contundent victòria per 1/4 a la ronda de quarts de final va fer que haguéssim de deixar la competició massa aviat. D'aquesta forma s'escapava l'oportunitat de pujar de categoria.

L'any vinent tornarem, amb totes vosaltres i segur que podrem assolir aquest ascens a la segona categoria. Gràcies per ser-hi patrocinadors, noies i capi.

A més les jugadores van comptar amb el suport de Clínica dental BOK, Gestoria Panicot, Finques Prats, Empresa constructora Garcia Riera, Traginers del Vendrell i Global-Talke de cara a la fase final de la competició.