LEANDRO CAMPADABAL, ETS LLEGENDA

El Leandro participa al Campionat d'Espanya +90 amb... 94 anys!

30/05/2024

Leandro Campabadal, soci número 1 del Club Tennis Tarragona, ha tornat a fer història.

Als seus 94 anys, ha participat al Campionat d’Espanya de categoria +90 2024, celebrat al CT Llafranc (Palafrugell), convertint-se en la persona més veterana dels últims anys en un torneig de caràcter nacional.

Després d’uns mesos preparant-se per la gran cita, el nostre jugador va arribar a la competició més preparat que mai.

En aquesta ocasió, al torneig hi havien un total de 6 participants, dividits en 2 grups de 3.

El Leandro va perdre el primer partit, i va guanyar el segon per W.O.; per tant, ha quedat 2n de grup. Es va quedar a un sol pas de classificar-se per la gran final.

A més, la Real Federació Espanyola de Tennis va voler donar un reconeixement al nostre jugador. És tot un orgull tindre al Leandro al Club Tennis Tarragona.