CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

JINHONG YANG, SUBCAMPIÓ D'ESPANYA

Va superar fins a 5 rondes per arribar a la gran final!

16/07/2024

Jinhong Yang, jugador del Club Tennis Tarragona, ha aconseguit el subcampionat nacional després d'arribar a la gran final del Campionat d'Espanya Infantil, organitzat per la Federació Espanyola de Tennis.

Exercint com a cap de sèrie nº6, va superar a 1a ronda a N. Lopesino 6-4 6-3, a setzens a M. Pujas 6-1 6-0, a vuitens a M. Schulz (10) 6-2 6-1, a quarts a G. Corrales (3) 6-1 3-6 6-3 i a semifinals a F. Fontan (2) 3-6 6-3 6-2.

Finalment, a la final va veure's superat per I. Bañares, cap de sèrie nº1, aconseguit la segona posició a nivell nacional.

Enhorabona al jugador, així com als seus entrenadors, Àlex López i Ernest Baiget.

Destaquem també la participació al torneig de Pol Mas, Alejandro Marco i Susana Pujol. Tot un orgull que fins a 4 jugadors de categoria infantil ens representin a un Campionat d'Espanya.