CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

EL CTT TRIOMFA A L'XPRESS TENNIS CUP

Ens emportem el trofeu de campions en 3 de 4 categories!

30/05/2024

Els últims dos caps de setmana, alguns equips del Club Tennis Tarragona han disputat l'Xpress Tennis Cup, un torneig que es compon de 4 fases prèvies (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona), i una fase final.

Doncs bé, la fase prèvia de la Zona de Tarragona es va disputar a les nostres instal·lacions, a les pistes de terra batuda de Cala Romana. A més de gaudir d'una jornada tennística espectacular, els nostres 4 equips participants van guanyar en les seves respectives categories, classificant-se per la fase final (sub-10 masculí i femení; i sub-12 masculí i femení).

Posteriorment, la fase final es va disputar al Cercle Sabadellès el passat diumenge, on els nostres equips van seguir triomfant. 3 de 4 van emportar-se el trofeu de campió.