CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

COPA CATALANA DE VETERANS I VETERANES

Enhorabona als jugadors i jugadores

18/12/2023

Aquest cap de setmana es va disputar, a les instal·lacions de l’Aurial Indoor Sabadell, la fase de la Copa Catalana de la lliga catalana de veterans i veteranes, on es reuneixen els millors equips de cadascuna de les províncies de Catalunya.

L’equip femení, classificat per la Copa Catalana de segona categoria, es proclama sots-campió de la categoria femenina. En primera ronda, a quarts de final, es van desfer per un resultat de 2-1 contra el
Club Tennis Olesa. En les semifinals, es va desfer per un resultat de 3-0 del Club de Tennis Vall Parc. Per últim, en la final, ha cedit per un resultat de 1-2 contra el Pàdel Cambrils Geomotor “A”.

Així mateix, l’equip masculí, classificat per la Copa Catalana de primera categoria, cau en la ronda de quarts de final de la categoria masculina. En primera ronda, els quarts de final, van cedir per un resultat de 1-2 contra el Terrassasports “A”, segon classificat de la competició.

Enhorabona a tots els jugadors i jugadores d’aquest equip. Heu fet una temporada molt bona.