CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

AMBIENTÀS AL CTT PER LA FINAL 4 DEL MUNDIAL DE PAQQEL

Enhorabona a l'equip guanyador!

09/09/2024

Durant el passat cap de setmana es va disputar, a les instal·lacions del Club de Tennis Tarragona, la FINAL 4 del Mundial de pàdel PÀQQEL.

La prova, disputada durant l’últim any, compta amb un total de 8 seleccions formades per 13 jugadors/es cadascuna. Cada equip, està liderat per un seleccionador i el seu respectiu capità.

Dissabte es va posar punt i final amb la disputa de la gran FINAL 4. En aquesta final les 4 millors seleccions, classificades en la fase regular, es disputen el desitjat trofeu del mundial del PÀQQEL. Per altra banda, les altres quatre seleccions es disputen els llocs del 5è al 8è.

Es va viure un gran ambient a les pistes de pàdel del nostre club. Un total d’entre 150-170 persones van assistir a la jornada de la FINAL 4 per tal d’animar a les seves seleccions o, simplement, per gaudir del gran ambient de pàdel que hi va haver.

La gran final va culminar amb la victòria de l’equip blau (Blue Warriors) davant de l’equip rosa (Pinkiy Blinders) per un ajustat resultat. Destacar que l’equip dels Blue Warriors, també va quedar campió de la fase regular de la lliga.

Des del Club de Tennis Tarragona volem donar les gràcies i l’enhorabona al Juan Pedro Bailo, organitzador de la competició, per seu esforç i dedicació a aquest torneig. Poc clubs poden dir que tinguin competicions tan interessants a les seves instal·lacions.