AINA PORTA ARRIBA A LA FINAL DEL III TYC PREMIUM NACIONAL

Una prova més del gran nivell en el que es troba la nostra jugadora!

27/06/2024

Aina Porta, alumne de l'escola de Pàdel del Club Tennis Tarragona, esta quallant, sense cap mena de dubte, una temporada excepcional.

I és que aquest cap de setmana passat, va disputar a la ciutat de Logronyo, el III Tyc Premium del Circuit de Menors de la Federació Espanyola de Pàdel. Una competició on es reuneixen els millors jugadors/es menors de 18 anys del país.

L'Aina, que va obtindre la classificació al torneig gràcies a les seves gestes a nivell autonòmic, va representar al Club Tennis Tarragona.

Fent parella amb Erika Mesa, van superar els vuitens de final per 6-3 6-1, els quarts, per 7-6 6-4, les 'semis' per 6-3 6-1. Finalment, a la gran final, després d'un autèntic partidàs, van caure derrotades per un 6-3 6-2.

És tot un orgull pel CTT, que l'Aina ens representi a nivell nacional, i estem segurs que la recompensa arribarà tard o d'hora.