CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Pablo Gor i Ares Llobera campions de Catalunya de tennis universitari

Castellote, Bergadà i Sònia Poveda van guanyar en dobles

20/04/2018

El jugador del CTT i de la universitat Pompeu Fabra, Pablo Gor, guanya en categoria masculina el campionat de Catalunya de tennis, mentre que Ares Llobera de la UDL, va guanyar la categoria femenina. La prova va acabar dues setmanes més tard a causa dels ajornaments per pluja de la final masculina.

El campionat que va aplegar un total de 33 jugadors i jugadores a les pistes principals del club de Cala Romana, va disputar-se amb molt bon ambient entre tots els participants i un bon seguiment dels socis i sòcies de l'entitat. La prova individual femenina no va donar lloc a sorpreses i va finalitzar amb les dues caps de sèrie a la final. La jugadora de casa, estudiant de doble grau de ADE i COMPTA de la URL Sònia Poveda, no va poder amb l'estudiant de fisiotèrapia de la universitat de Lleida, Ares Llobera, que va endur-se el títol i la final per 6/2 6/1.

Per la banda masculina, l'incombustible jugador del Club Tennis Tarragona, Pablo Gor, també va finalitzar com a campió de Catalunya en una final que va ser eterna. Pablo, que va marxar de Tarragona per formar-se a EEUU, actualment cursa un màster en Sports Management a la universitat Pompeu Fabra, estudis que combina amb la seva feina a l'Euroleague. Tot això fa que no entreni amb la mateixa regularitat que abans, però dia a dia va anar superant rondes, trobant sensacions a la pista i deixant fora a excampions de la prova. A la final l'esperava Daniel Querol de la URL, el jugador que va mostrar molt bon nivell durant tot el campionat, va desplegar tot el seu potencial durant el primer set de la final, un tie break molt disputat que va caure a favor de Gor, va fer que el de Tarragona s'avances just abans de la suspensió per pluja. Amb els dies els jugadors van tornar a citar-se a les pistes per tercera vegada, aquest cop Pablo Gor va estar per sobre en tot moment i amb un joc molt sòlid i la seva clàssica 'garra', va tancar el set i la final amb un resultat de 7/6 6/4. Merescut títol de campió de Catalunya que es resistia fins a l'actualitat en el seu palmarès.

També cal destacar els resultats dels jugadors del club en la categoria de dobles, on van finalitzar com a campions Carlos Castellote i Arnau Bergadà en categoria masculina i Sònia Poveda i Carlos Castellote en mixtes. El Club Tennis Tarragona segueix sumant proves de qualitat de cara als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, que tindran lloc del 26 al 30 de juny.