CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Més de 240 jugadors i jugadores van participar a la prova del circuit juvenil d’estiu del CTT

El Club Tennis Tarragona va finalitzar amb un total de 4 campions i 4 subcampions en les diferents categories

10/08/2017

El club de Cala Romana va organitzar la seva edició número 33. La prova forma part del circuit juvenil d’estiu de la FCT i aquest any amb una importància major, ja que l’escola del CTT celebra el seu 50 aniversari. Un total de 49 jugadors/es de la casa van formar part de la competició.

Un total de 242 jugadors/es van formalitzar la seva inscripció a travès de la pàgina web del club www.tennistarragona.com sent aquest un dels primers clubs de Catalunya en gestionar d’aquesta forma la inscripció a una prova d’aquestes característiques

El campionat que va disputar-se del 31 de juliol al 5 d’agost va endurir-se per les altes temperatures que ens van acompanyar durant tota la setmana. El club va posar a disposició dels participants beguda fresca i la seva piscina per intentar combatre la calor. Les dues primeres jornades van acumular més de 60 partits diaris amb 12h de joc ininterrompudes. A la prova van participar clubs de fora de Catalunya com el Tenis la Closa de Vinaroz i Stadium Casablanca de Saragoss

La competició va acollir a les millors raquetes provincials des de la categoria sub-10 fins a júnior, cal destacar els resultats dels campions/es: M.Teixidó i Genís Ribas en sub-10, Anna Ortiz i Aleix Pozo en aleví, J.Miralles i F.Alonso en cadet, A.Delgado en cadet q2, O.Aliagas i Pol del Castillo en infantil, I.Calduch en infantil q2, A.Martinez i A.Santillana en júnior.