CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

FINALITZA UNA BONA SETMANA DE COMPETICIÓ DE PÀDEL GARCIA RIERA GRAND SLAM

24/04/2023

Finalitza el torneig de pàdel Garcia Riera Grand Slam que s'ha disputat a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona. Al voltant de 360 jugadors i jugadores van desplegar el seu pàdel durant més d'una setmana a Cala Romana.

En les mateixes instal·lacions va organitzar-se una exposició de motocicletes a càrrec de Motor23 Yamaha Tarragona, on tots els socis/es de l'entitat van rebre un descompte especial que s'allargarà durant fins a finals del mes d'abril.

Pel que fa a la competició, diversos participants del club van assolir el campionat o subcampionat, com ara Visotto i Foix que van proclamar-se campiones de primera categoria al superar a les també locals, Plasin i Buquera, en una bonica final. La parella formada per Sosa i Álvarez finalment van proclamar-se subcampiones de segona categoria. Bermejo i Fallada van tancar la setmana com a campiones de tercera. Per altra banda, Ton Boquet, Javi Cano i Laura Garau també van proclamar-se campions amb les seves respectives parelles.

L'organització i el club mostren la seva satisfacció pel desenvolupament de la competició i ja preparen el proper campionat a Cala Romana, serà en format TEAM CUP el dia 3 de juny del 2023.

A continuació podeu consultar els finalistes i campions de les diferents categories: