CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Aleix Pozo campió d’Espanya de tennis en categoria dobles aleví masculí

06/07/2017

Anna Ortiz i Marina Saez també van participar en la prova disputada a Pamplona

Tres jugadors del Club Tennis Tarragona van disputar la setmana passada el campionat d’Espanya de tennis en categoria aleví a la ciutat de Pamplona. Entre tots ells cal destacar el resultat d’Aleix Pozo que va finalitzar com a campió d’Espanya de dobles fent parella amb Carlos Giraldi i superant a la final a la parella catalana formada per Roger Pascual i Nico Rating per 6/2 6/2.

Per la banda individual, el resultat més destacat va ser el d’Anna Ortiz que va arribar fins a quarts de final on va perdre per 6/4 6/2 contra la jugadora que va finalitzar com a campiona Victoria Jimenez (2). Ortiz va ser el millor resultat català femení del quadre final.

Marina Saez també va disputar el quadre final, la jugadora del CTT va perdre a segona ronda contra la principal favorita i (1) del quadre Naroa Aranzabal.

El Club Tennis Tarragona vol felicitar als tres jugadors per la feina realitzada durant tota la temporada.