CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona
Campionat de Catalunya de Menors:
  • Disputat aquest 2018 al Barberà Pàdel Indoor
Ton Boquet, junt amb Jaume Pons, es proclama campió en la categoria júnior masculí guanyant a la final a Victor Maluquer i Walef Vinicius per 6/4 6/4

Ainara Pozuelo i Carlota Garcia campiones en la categoria de cadet femení guanyant a la final a Aina Tremosa i Nadia Fernandes per 6/4 6/0

Circuit Provincial de Menors Burguer King:

• Disputada al Pàdel Indoor Torredembarra
Clara Mauri, al costat de Natàlia Bella, queda campiona a la categoria aleví femení de 1ª, guanyant a la final a Clara Gallardo i Abril Campreciós
David Pasamontes, amb el seu company Alejandro Espinosa, subcampió a la categoria infantil masculí de 1ª, va perdre la final contra Pol Pouget i Nacho Rojas per 4/6
Paula Garcia i Sara Gieseken guanyen la categoria infantil femení de 2ª. Van guanyar tots els partits i van finalitzar primeres de grup

Lliga catalana:
  • Copa Catalana femení Or, disputada al C.T Urgell

L’Equip A de la lliga Catalana no passa a la final perdent contra el Valldoreix B per 1/2