CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Les noies del Club Tennis Tarragona campiones de Catalunya de pàdel

L’equip de veteranes del CTT va disputar la prova al club Terrassasports

17/07/2018

L’equip format per les sòcies i jugadores del club de Cala Romana van classificar-se per disputar el campionat de Catalunya de primera categoria en sènior femení. La prova que va tenir lloc del 24 de juny a l’1 de juliol a les instal·lacions del Terrassasports va reunir un total de 10 equips en la competició.

Les noies del CTT ja estan acostumades a guanyar i es que al novembre ja van guanyar el títol de campiones d’Espanya de tercera categoria. Un equip capitanejat per Montse Mercadé i que compta en l’actualitat amb 21 jugadores de l’entitat.

En primera ronda van enfrontar-se a NTC Pàdel, on van sumar la primera victòria de la prova per 4/1. Les de Tarragona que anaven per la part superior del quadre i defensaven el número 2, van trobar-se a semifinals contra el Cercle Sabadellès 1856 i van repetir resultat, guanyant per 4/1. Finalment les de Tarragona van guanyar el partit i el campionat per 3/2 contra les cap de sèrie (1) del Rc Polo de Bcn.

El club i la seva junta directiva mostren la satisfacció tant pels resultats obtinguts com per l’equip format. Totes les jugadores molt arrelades al club, que juguen i entrenen a l’entitat de Cala Romana i sempre defensant el vermell característic del Club Tennis Tarragona.