CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Pol del Castillo es proclama subcampió del Màsters del Circuit Juvenil d'estiu del CT Pompeia

Va disputar la categoria cadet masculí

17/10/2018

La Reial Societat de Tennis Pompeia, va ser seu del Màster del Circuit Juvenil d’Estiu de la Federació Catalana de Tennis. El diumenge 14 d’octubre, van disputar-se les finals de les categories Benjamí femení, Aleví masculí i Cadet masculí. Les 3 finals pendents es jugaran el cap de setmana del 20/21 d’octubre, també al CT Pompeia.

A la categoria cadet masculí, vam tenir a la final al tenista del CTT Pol del Castillo, que va disputar el derbi de la província de Tarragona contra el reusenc del CT Reus Monterols, Arnau Miralles. Del Castillo no va poder superar en aquesta ocasió al jugador de Reus i finalment va perdre la final per 4/6 6/4 10-7.

Cal destacar que en les rondes anteriors va enfrontar-se a Mario Monclus Martin al que va guanyar per 6/3 6/1 i Daniel Martinez Siurana al que finalment va superar per 3/6 6/1 10/6.