CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Ortiz i les germanes Genís en dobles i Pau Bosch en individual campions de Catalunya de tennis

Ortiz en sub-15, les germanes Genís en infantil femení i Bosch en sub-15 masculí

04/08/2020

Anna Ortiz i Martina Puvill campiones de Catalunya sub 15 en la modalitat de dobles femení de tennis. Van superar a semis a Ariadna Solis i Marta Guitart per 6/1 6/1. La final va disputar-se al Club Tennis Mataró contra la parella formada per Elena Noguero i Laia Garriga amb el ajustat resultat final de 7/6(5) 5/7 10/4 a favor de la jugadora del Club Tennis Tarragona i la seva parella.

En la categoria infantil femení Jana i Martina Genís també van finalitzar com a campiones de dobles al guanyar a la final a Suhani Patil i Alexia Gonzalez-Galiño per 6/3 6/4 al CT Vall d'Hebron. Cal destacar que les dues jugadores també van realitzar un bon paper en la categoria individual. Jana va caure en quarts de final i Martina a les semifinals assolint la classificació directa al campionat d'Espanya.

Per últim cal destacar el recent campionat de Pau Bosch com a campió de Catalunya sub-15 en individual masculí. El jugador dels equips del Club Tennis Tarragona afrontarà una nova etapa al RCT Barelona desprès del seu pas per l'escola del club en els darrers anys.