CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

MARTINA GENÍS CAMPIONA DE LA PROVA RAFA NADAL TOUR DE VALLDOREIX

La jugadora de la Red Tennis Academy va endur-se el títol a Barcelona i entra en el top 3 del rànquing

20/04/2022

Martina Genís segueix en progressió a la seva encara curta carrera tenística. Ja suma diversos campionats en categories inferiors, el darrer més important en guanyar va ser a Sant Cugat del Vallès. La jugadora de la Red Tennis Academy va proclamar-se com a campiona de la prova Rafa Nadal Tour by Santander de Valldoreix.

Va guanyar a la final a Ruth Roura per 6/4 5/7 7/5. En el camí va deixar fora de joc a bones jugadores, la cap de sèrie (1) Marina Gatell entre d'altres.

Amb aquesta victòria Genís es posiciona a la tercera posició del rànquing i veu com un objectiu clar per aquesta temporada arribar a disputar el Màster final entre les 4 millors raquetes de la categoria sub-16 femení. El pròxim repte important de la temporada serà en el també reconegut circuit Marca on ja està classificada per disputar la fase final.