CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Marina Sáez campiona i Mariona Pérez subcampiona

Sáez va guanyar la prova 5 del circuit juvenil d'hivern i Pérez finalista del Masters del Pere Massip

14/11/2017

La jugadora de categoria aleví del Club Tennis Tarragona, va guanyar fa uns dies la cinquena prova del circuit juvenil d'hivern de la Federació Catalana de tennis, que va tenir lloc a les instal·lacions de la Vall d'Hebron.

Marina Sáez va jugar en un quadre de 32 jugadores, on la del CTT anava com a cap de sèrie número (2). Cal destacar el bon nivell que va mostrar la jugadora del club de Cala Romana durant tots els partits ja que no va perdre ni un set. Va deixar fora de la competició a Nuria Vilà (5) en vuitens de final i Marie Amandine Reyes a la final per 6/1 6/0.

En canvi, Mariona Pérez no va poder amb la cap de sèrie (1) de la prova Masters Pere Massip Nadja Bay. La de Tarragona no va tenir gaires problemes per arribar fins a la final, en quarts va guanyar a Carlota Iruela per 6/4 6/2 i en semifinals, va eliminar a Carla Alonso per 6/2 6/1. El dia de la final, una superior Nadja Bay va acabar de tancar un gran campionat guanyant per 6/3 6/1 contra la del CTT.

L'equip tècnic content per aquestes finals, anima a les jugadores a seguir entrenant amb qualitat i energia dia a dia.