CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Marc Pluvinet campió provincial +45 de tennis

Va guanyar la final contra Jordi Compte

03/11/2017

El jugador i soci del Club Tennis Tarragona, va finalitzar com a campió provincial +45 de tennis al guanyar a Jordi Compte a la final.

Cal destacar que el jugador del club de Cala Romana, no va perdre ni un sol set en tota la competició. Pluvinet va mostrar un alt nivell de joc durant tota la prova i el seu físic que ha vist una millora degut ha alguns canvis en la seva preparació, tenen bona part de culpa.

El del CTT que anava per la part baixa del quadre va disputar un total de quatre partits, a quarts de final va eliminar al jugador (2) de la competició, Jose Roca, per 6/1 6/0. A semifinals l'esperava Jaume Girones, contra el que va acabar guanyant per 6/0 6/3 i finalment va endur-se la final contra Jordi Compte (4) per 6/1 6/4.

Marc Pluvinet afronta ara el provincial +40, que tindrà lloc al tennis Torredembarra.