CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

L'equip de veteranes assoleix l'ascens a la segona categoria del campionat d'Espanya

Les jugadores i sòcies del club van disputar la fase final a Bilbao

23/11/2017

L'equip femení de veteranes de pàdel, va disputar el cap de setmana la fase final del campionat d'Espanya al Real Josaleta de Bilbao. Fins un total de 13 membres de l'equip van desplaçar-se a Bilbao amb l'objectiu d'assolir l'ascens a la segona categoria. Montse Mercadé va ser la capitana de l'equip.

El divendres a la tarda va tenir lloc la primera ronda, on les del CTT van enfrontar-se contra l'equip del Idzero Pàdel Tennis Club i el marcador final va ser de 3/2 a favor de les de Tarragona. D'aquesta forma les jugadores del club de Cala Romana seguien en competició després de la jornada de viatge i s'haurien d'enfrontar el dissabte contra el club Campo Laukariz a quarts de final, el resultat va repetir-se i 3/2 a favor de les nostres. El mateix dissabte va tocar doblar i a la tarda van jugar les semifinals contra el Naranjo Pàdel Club, les guanyadores d'aquella ronda tindrien accés a segona categoria i l'honor de disputar-se a la final de diumenge el títol de campiones de tercera. Per tant les veteranes del club van sortir amb tot i van aprofitar l'oportunitat que tenien davant, 4/1 va ser el resultat global i el Club Tennis Tarragona situava el seu equip a la segona categoria nacional.

La final de diumenge que va ser contra les locals del Real Club Jolaseta, va ser el tancament a un cap de setmana rodó i es que no era per menys, 3/2 i campiones de tercera categoria. El club vol destacar l'essència d'aquest equip, jugadores i sòcies que acostumem a veure a les nostres pistes cada setmana, un orgull que porteu els nostres colors.