CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

LEANDRO CAMPABADAL VA DISPUTAR A MONTEMAR EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE TENNIS EN CATEGORIA +90

20/06/2023

El Campionat d'Espanya va disputar-se la setmana del 27 de maig a Alacant, concretament al club Montemar. El seu rival a les semifinals, Enrique Ayala, era el favorit del torneig i finalment va proclamar-se campió. Per primera vegada les dues llegendes del tennis van disputar un partit oficial i el resultat va ser de 6-2 6-4.

El veterà tennista tarragoní té un gran palmarès. Va ser campió d'Espanya el 2015 a la categoria +85 anys. A més, és quatre vegades subcampió nacional en les categories: +75, +80, per partida doble i en la de +85.
Leandro Campabadal va assolir el cim l'any 2011, on va disputar el Mundial de Tennis amb la selecció espanyola, en un format tipus Copa Davis, a la categoria +80 anys. On a més va aconseguir el lloc número tres del rànquing espanyol.

El Club Tennis Tarragona vol mostrar el seu orgull per aquesta gran fita del jugador i soci (1) de l'entitat, gaudim molt de veure't a les pistes Leandro!