CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Finalitza el XXXIII Open de Reis del Club Tennis Tarragona amb un gran nivell

Més de 170 jugadors/es van disputar la competició a les instal·lacions del club de Cala Romana

12/01/2018

El Club Tennis Tarragona va celebrar aquest any la seva edició número XXXIII del clàssic nadalenc del tennis tarragoní. L'Open de Reis es una de les proves especials en el calendari anual del club. Un bon nombre de jugadors del CTT van formar part de la prova, finalment fins a 67 jugadors/es de la casa van lluïr els colors vermells de l'entitat durant tota la setmana.

La prova que es l'única del circuit que realitza la seva inscripció de forma online i amb una plataforma de pagament instantània va tancar les inscripcions el 29 de desembre a les 18h assolint un gran volum d'inscrits. Un total de 10 categories que van anar des de benjamí fins absolut, tant en masculí com en femení, van formar els quadres finals.

En benjamí masculí V.Palomar va finalitzar guanyant la seva final contra B.Tellez per 4/2 4/0, cal destacar que cap dels dos jugadors anava com a cap de sèrie. En la categoria aleví, dos jugadors del CTT van arribar fins a la final, deixant com a campió al jugador (3) del quadre Genís Ribas que va vèncer a David Garcia per 7/6(4) 6/3. De mentres a la categoria infantil els dos caps de sèrie (1) i (2) van presentar-se a les finals, on aquesta vegada la victòria va caure de la banda de Freixas per 6/3 6/1 contra un Àleix Pozo que poc més va poder fer tot i jugar a casa. En cadet va tornar a repetir-se allò de la final vermella i és que Monclùs i Pol del Castillo, ambdós del Club Tennis Tarragona van oferir un dels millors partits de la jornada, amb un resultat final de 5/7 6/3 (6-2) a favor de Pol del Castillo. Aquest últim va ser l'únic jugador del campionat que va doblar final, disputant poc més d'una hora més tard, la final de la categoria absolut contra un experimentat Adrià Fochs (1) que era el principal favorit a guanyar el campionat. Finalment per 6/3 6/1 Fochs va fer honor a la seva posició en el quadre i va guanyar la final i la prova en un partit que ens va deixar veure diferents detalls de qualitat per part de tos dos jugadors.

Per la banda femenina, en categoria benjamí, Adriana Pujol va donar la primera alegria als de Cala Romana al guanyar la seva final contra A. Garcia per 4/1 4/2, cal destacar que els partits d'aquesta categoria igual que en el masculí van disputar-se a sets de 4 jocs. En categoria aleví Lidia Salvador va guanyar a Meritxell Teixidó en una final entre caps de sèrie (2) i (1) per aquest ordre. El resultat final va ser de 7/5 6/4 a favor de Salvador. En categoria cadet, Joanna Miralles va fer valer el paper de favorita i va endur-se la final contra Angela Pérez per 6/1 6/2. Pel que fa a la categoria infantil, Amaia balaguer (4) va endur-se la final contra la jugadora del CTT Clàudia Casas (3) per 6/3 6/1. I per últim en categoria absolut femení Mariona Pérez va demostrar durant tot el campionat la seva superioritat, no perdent ni un sol set en tota la prova i guanyant la seva final contra Mariona Franco per 6/3 6/1.

El club vol destacar el bon ambient tennístic viscut durant tota la setmana a les seves instal·lacions, així com els valors competitius i de respecte dels jugadors/es dels diferents clubs que han visitat Tarragona. L'entrega de premis va realitzar-se al finalitzar les finals a la mateixa plaça del club on van estar presents entre d'altres els màxims responsables de la competició: Alberto Gil, Marc Mas i Antonio Poveda acompanyats pel president de l'entitat Pere LL.Bergadà.