CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Finalitza l'edició 2020 del Warriorrs Tour CTT

Martina Genís del Club Tennis Tarragona va ser la guanyadora en categoria infantil femení

03/08/2020

El Club Tennis Tarragona ha estat protagonista durant la setmana d'una de les proves del Circuit Warriors Tour 2020, aquest any ha tingut com a protagonistes als jugadors i jugadores i les estrictes mesures de prevenció de contagi contra la Covid-19. El control d'entrada per a tothom que ha volgut accedir a les instal·lacions de la Zona Park ha estat present durant les jornades, tant pel que fa a jugadors/es com acompanyants per tal de preservar la salut de tots els assistent, sòcies i socis de l'entitat, als que els volem agrair la seva comprensió i solidaritat.

En l'edició d'enguany, han participat 173 jugadors/es, nacionals i internacionals per disputar aquesta esperada prova amb la il·lusió de guanyar els punts necessaris per passar a la Fase Nacional i Europea.

En la categoria Benjamí Femení, Laia Lozano, del CT Torelló, es va imposar a Lledó Bou, de Villareal (Castelló) pel resultat de 5-4 (9) 4-1 mentres que la revelació del torneig, el canari Paul Wallmeier, va guanyar a Luca Daraban, del RCTB 1899, per 4-2 4-0 en la final Benjamí Masculí. En la categoria Aleví Femení, Carlota Garcia, recent finalista del Rafa Nadal Tour de Madrid, es va imposar, amb relativa comoditat, a Elene Churruca pel resultat de 6-2 6-3 i els catalans Eudald González i José I. Cuevas van jugar la final Aleví Masculina que va guanyar Eudald pel resultat de 6-3 6-2. En la categoria Infantil Femení, la jugadora Martina genís, del Club Tennis Tarragona, va jugar un excel·lent partit per acabar guanyant a Carla Muro del Club Tennis Reus Monterols pel resultat de 6-4 6-1. En la categoria Infantil Masculí, el rus Philipp Avdeev, que només ha cedit un joc en tot el campionat, va guanyar de manera aclaparadora al lleidatà Alex Oran per 6-0 6-0, en una disputada final malgrat el resultat final.