CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

ELS NOSTRES CAMPIONS/ES DEL MES DE FEBRER EN LA SECCIÓ DE TENNIS

19/03/2021

El mes de febrer va iniciar-se amb una competició de dissabte, en els entrenaments de recuperació van enfrontar-se els amics de l'Hugo vs els amics d'en Pol. Va ser una eliminatòria molt ajustada la que vam viure a les pistes de la zona club i que finalment va caure del cantó dels amics d'en Pol per un resultat de 61-56.

Anna Ortiz va seguir sumant títol en aquest nou mes de febrer, el primer a Cornellà al superar a la final a la Mar Sardà per 4/0 4/1 en la categoria absoluta femenina del Monty Tour.

Una nova expedició va viatjar fins a Sevilla (Club Río Grande) per disputar la prova Rafa Nadal Tour, Álvaro Romeu, Hugo Barrios, Pol Segura, Pol Mas, Albert Moreno, Miquel Gil, Pol Cervelló, Sofía Albiac, Martina Genís i Anna Ortiz. Cal destacar el segon campionat consecutiu de la jugadora Anna Ortiz en la categoria sub-16.

En la prova del Monty Tour que va disputar-se a l'UP & CLUB de Cornellà, la jugadora Ada Gasca va finalitzar com a campiona del quadre B en la categoria absoluta femenina.

El nostre equip sénior +55 masculí torna a la competició i va superar a la primera ronda del campionat d'Espanya en guanyar al CT Andrés Gimeno per 3 a 0.

Cal anomenar els bons resultats dels nostres joves jugadors i jugadores al torneig del CT Barà del circuit promeses de la Federació Catalana de TennisEduardo Pujol va ser el campió de la categoria aleví masculí, Adelina Hariton la campiona en la categoria infantil femení i Sergi Aragonès el subcampió en la categoria juvenil.

Per últim destaquem la participació de bona part de la nostra 'armada' a la prova del Reus Monterols, Circuit Juvenil d'oberts Head Tarragona. Robert Garcés va guanyar el campionat per 6/2 6/2 a Jofre Sugranyes, Adrià Serra per 6/4 6/2 a Sergi Bonet en una nova final i Sofía Albiac a Adriana Pujol en la final 100% CTT de la jornada amb un resultat de 6/2 7/5. Tots en categories infantils.
Aleix Pozo en categoria cadet va proclamar-se campió per 6/4 6/2 contra Jordi Santillana i Nico Muñoz en júnior masculí 6/3 6/3 contra Jordi Santillana. Les subcampiones del cap de setmana a la prova de la federació van ser Lucia Fernández en benjamí femení i Marina Sáez en absolut femení.

Enhorabona a tots els nostres jugadors i jugadores per seguir sumant títols i gaudint de noves experiències. Una salutació especial també per tots els que vau competir en representació de la nostra entitat, us animem a seguir entrenant dur i escoltant als nostres tècnics, ens omple veure-us gaudir de l'esport del tennis a les nostres instal·lacions.