CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

El Club Tennis Tarragona invaeix la Trail Vielha

La secció de running del CTT va despalçar-se en massa fins la Vall d'Aran per disputar la cursa de montanya

24/07/2018

Més de 30 corredors/es del Club Tennis Tarragona van participar el cap de setmana del 14 i 15 de juliol a la Trail Vielha. La cursa acollia un total de 3 recorreguts, des de 11k fins a 42k passant per una distància intermèdia de 23k.

Cal destacar els espectaculars corriols i camins que formaven part de les diferents curses. La prova va comptar amb una excel·lent organització i això els corredors ho van notar. Per part del Club Tennis Tarragona tots els nostres van acabar com a finishers. Els nostres van ser el club amb més participació de tota la competició, a més, alguns d'ells/es s'estrenàven en aquest tipus de curses per primera vegada.

Els del club de Cala Romana van gaudir d'un cap de setmana d'equip en alta muntanya, on el bon ambient va estar present durant tot el cap de setmana. A banda de participar en les respectives curses també van gaudir de la restauració de la Vall d'Aran.