CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

El Club Tennis Tarragona aportarà pàdel tarragoní al campionat d'Espanya de veteranes

Un equip fet íntegrament de jugadores de la casa

18/09/2018

Les jugadores de pàdel del Club Tennis Tarragona és desplaçaran aquest cap de setmana a Bilbao per jugar a les instal·lacions del Real Club Jolaseta el campionat d'Espanya per equips de veteranes de segona categoria.

L'equip de veteranes del CTT va aconseguir l'ascens de categoria l'any 2017 quan és van proclamar campiones d'Espanya de 3ª. Això ha donat dret a que les nostres juguin entre els vuit millors equips estatals de segona categoria.

Després d'una bona trajectòria, aquest 2018 les jugadores del club també es van proclamar campiones de Catalunya en una final disputadíssima contra el sempre potent Real Club de Polo de Barcelona.

Ara les tarragonines hauran d'afrontar un repte molt més difícil ja que en els campionats estatals molts equips reforçen les seves files amb jugadores professionals o fitxatges especials. Cal destacar en aquest sentit que l'equip de pàdel del Club Tennis Tarragona està format íntegrament per jugadores de la casa.

Aquests èxits esportius en l'àmbit català i estatal han permès a l'equip tarragoní disposar de dos sponsors per aquesta temporada, Gestoria Panicot i Semat Data confien en aquest equip i fan que la participación en aquesta prova sigui més fácil per a les jugadores.