CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

CAMPIONAT DE CATALUNYA I D'ESPANYA DE PÀDEL PER EQUIPS

Gran representació dels nostres jugadors!

13/02/2024

Durant la passada setmana, va tenir lloc el Campionat de Catalunya per equips de pàdel de 3a categoria, celebrat a les instal·lacions de l'Athletic Terrassa Hockey, on el Masculí 'A' va aconseguir mantenir la categoria tot i perdre per un ajustat 2-3 contra el Pàdel Barcelona - El Prat.

Per altra banda, Ainara Pozuelo, entrenadora del CTT, i Anna Ortiz, sòcia del Club, van proclamar-se campiones d'Espanya de 1a categoria femenina, formant part de l'equip del Reial Club de Tennis Barcelona. Enhorabona noies, seguiu així!

Així mateix, la setmana que ve, el nostre Femení 'A' disputarà el Campionat de Catalunya de 1a categoria amb el Pàdel Barcelona - El Prat com a seu. Disputaran la 1a ronda contra el RCTB, vigent campió nacional, el pròxim divendres 16 de febrer a les 19:30h.

Molt aviat us donarem més informació, però ja us podem avançar que les nostres jugadores estan més que preparades.