CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Anna Ortiz Gascó sotscampiona al torneig de Madrid

És la primera final estatal de la jugadora del Club Tennis Tarragona

27/04/2018

Les instal·lacions de l’UCJC Sports Club de Madrid han sigut l’escenari de la tercera prova puntuable per al circuit de tennis estatal Warriors Tour 2018. La jugadora del CT Tarragona Anna Ortiz Gascó ha participat a la categoria infantil i s’ha proclamat sotscampiona del torneig

L’altafullenca ha tingut una destacada actuació. Va superar a la primera ronda la jugadora madrilenya Marisol Fernández, per un contundent resultat de 6-0 i 6-2. Als quarts de final, Ortiz Gascó va guanyar la cap de sèrie nº 2 del torneig, la també madrilenya Claudia Martínez de Velasco, en un competit partit que fa finalitzar amb el marcador de 6-4, 5-7 i 6-2.

La semifinal va emparellar la jugadora tarragonina amb María Garcia Cid. Després de tres hores de partit, Ortiz Gascó va assolir la classificació per la final (6-1, 6-7 i 6-3). A la final, Anna Ortiz no va poder amb la superioritat física de la jugadora d’Alcalà d’Henares Irene Cocero, que es va imposar per 6-3 i 6-1.

És la primera final d’Anna Ortiz en un torneig estatal i aquest bon resultat li permet situar-se en bona posició de lluitar per entrar al Master de la competició, que reunirà les 8 millors jugadores del Warriors Tour 2018 el proper mes d’octubre, a Alacant.