CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Anna Ortiz, del Club Tennis Tarragona, sotscampiona de Catalunya sots13

És el tercer sotscampionat de la jugadora del CTT

23/07/2018

La jugadora del Club Tennis Tarragona Anna Ortiz s’ha proclamat sotscampiona de Catalunya de la categoria sub-13 a Cabrils. Un nou èxit per la pedrera del club tarragoní que segueix aconseguint resultats destacats dels seus integrants.

Ortiz va protagonitzar una gran actuació en aquest campionat reservat a jugadores infantils de primer any.

En el seu camí cap a la final va guanyar Martina Kui (6-0, 6-1); Bruna Igual (6-0, 6-1); Marina Sáez (6-2, 6-1); i Alice Ferlito, en un complicat partit de semifinals (4-6, 6-3, 6-1). Al partit decisiu pel títol Ortiz, que era la segona cap de sèrie, va perdre contra la número 1, Raquel Caballero, jugadora del CT La Salut, per 6/3 i 6/2.

És el tercer sostcampionat de Catalunya que aconsegueix Ortiz, que ja ho havia estat el 2017 com a alevina i el 2015 com a benjamina.

El seu proper objectiu és ara el circuit nacional TTK Warriors Tour, del que resten tres proves, i la classificació pel Master final del setembre a Alacant. Ara mateix és la segona del rànquing provisional d’aquesta competició.