CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

Anna Ortiz, del Club Tennis Tarragona, campiona del circuit nacional Warriors Tour

16/08/2018

La jugadora al Club Tennis Tarragona Anna Ortiz s’ha proclamat campiona del circuit nacional infantil Warriors Tour 2018. La seva bona actuació a la darrera prova disputada aquest cap de setmana a Cabrils, on va ser finalista, li ha permès acabar en la primera posició final comptabilizant els resultats acumulats en els cinc tornejos en els que ha près part (sotscampiona a Madrid, Gijón i Cabrils i semifinalista a Castelló i Saragossa)

Ortiz tractarà d’arrodonir la seva gran trajectòria al Masters final que tindrà lloc al Club JC Ferrero-Equelite Sport Academy de Villena, a Alacant, del 30 d’agost al 2 de setembre, amb les vuit millors jugadores del circuit.

A Cabrils la jugadora d’Altafulla va estar molt aprop d’aconseguir la victòria, que finalment va ser per la canaria Irene Acevedo. Ortiz va guanyar el primer set per 6/4, va perdre el segon per 2/6 i el tercer se li va escapar per un ajustadíssim 5/7 després de tres hores de partit.

A les semifinals Ortiz havia guanyat a la madrilenya Marisol Fernández (6-1, 6-2) i a quarts, a la barcelonina Jana Maynat (6-0, 6-0).