CLUB TENNIS TARRAGONA eCommerce Tarragona Tarragona

AINARA POZUELO CAMPIONA A PAMPLONA I AMB PLAÇA PER JUGAR EL TYC PREMIUM

La jugadora del Club Tennis Tarragona va formar parella amb la local Martina Fassio

24/03/2021

Ainara Pozuelo va finalitzart com a campiona de la primera prova classificatòria de menors disputada a Pamplona. Amb aquest títol la jugadora del Club Tennis Tarragona assoleix la plaça per jugar el TYC PREMIUM i es que disputarà a Salamanca.

En aquest inici de temporada Pozuelo va formar parella amb la jugadora local Martina Fassio. El campionat va disputar-se en format de cap de setmana i les jugadores no van cedir ni un solet en els diferents enfrontaments. Cal destacar que van doblar eliminatòries en les dues jornades de competició, disputant 4 partits en tant sols dos dies.

La primera ronda la van resoldre per la via ràpida amb un 6/0 6/0 contra la parella formada per Angela Fernandez i Leire Uriarte. A quarts de final van enfrontar-se contra Oihane Escribano i Paula Carril que tenien un BYE a primera, aquest va ser un dels partits més disputats del cap de setmana i va finalitzar amb 6/3 6/1. Les semis i la final van disputar-se el diumenge, 6/1 6/0 en el primer partit i 6/0 6/0 en l'últim.

Bon inici d'Ainara Pozuelo que ja prepara nous reptes en aquesta tornada a la competició en la temporada 20/21.