4 REPRESENTANTS DEL CTT AL MÀSTER CATALÀ ABSOLUT I DE MENORS

Molta sort a tots!

14/12/2023

Els propers dies 14, 15, 16 i 17 de desembre es disputarà, a les instal·lacions del Club Pàdel DIR Sant Cugat, el Màster Català Absolut i també de Menors.

4 representants del CTT acudiran a la competició després de realitzar un any excel·lent. Estan totalment preparats per la cita i ho donaran tot per arribar el més lluny possible.

AINA PORTA – CLASSIFICADA PEL MASTER MENORS CADET FEMENÍ (POSICIÓ 3)

Aina Porta es classifica pel Màster Menors en categoria cadet femení. Va quedar campiona de Catalunya sub15 i va arribar a les semifinals del campionat de Catalunya Junior (essent cadet, una categoria inferior). Debuta aquest dijous a les 21:00h contra Mariona Font i Jana Serra.

JAUME RION – CLASSIFICAT PEL MASTER MENORS CADET MASCULÍ (POSICIÓ 14)

Jaume Rion es classifica pel Màster Menors en categoria cadet masculí. En el seu primer any en aquesta categoria, es classifica entre els 16 primers.
Debuta aquest dijous a les 21:00h contra Iker Mercader i Pedro Gonzalez.

AINARA POZUELO – CLASSIFICADA PEL MASTER ABSOLUT FEMENÍ (POSICIÓ 5)

Ainara Pozuelo es classifica pel Màster Absolut. Ha disputat proves World Padel Tour i de la resta dels circuits internacionals. A part d’això, ha aconseguit la seva millor posició a la classificació catalana, situant-se la número 1. Debuta aquest divendres a les 21:00h contra Ivet Val i Alba Gallardo

ANNA ORTIZ – CLASSIFICADA PEL MASTER ABSOLUT FEMENÍ (POSICIÓ 7)

Anna Ortiz es classifica pel Màster Absolut. Ha disputat proves World Padel Tour i de la resta dels circuits internacionals.
Debuta aquest divendres a les 20:00h contra Andrea Ustero i Sandra Bellver.